top menu    صفحه اول | دانشگاه | ریاست دانشگاه | معاونت ها | دانشکده ها | بیمارستانها | شبکه بهداشت و درمان | مراکز تحقیقاتی | مجلات دانشگاه | درباره كاشان| لينكهاي مفيد| تماس |
 
اطلاعات فردي :
  رضا  شرافتی چالشتری
 
   آدرس: دانشکده پزشکی، گروه تغذیه
   تلفن  
   منزل :  
   محل كار : 03615550021  
   تلفن همراه :  
   فاكس :

 

 e-mail :    
  موقعيت فعلي :
(استادیار (طرح مشمولین خدمت
   آموزش :

- تدريس دروس بهداشت و بیماریهای دام و طیور، فراوری تولیدات دامی، بهداشت و سلامت غذا و صنایع و فراورده های تخمیری در دانشگاه پیام نور شهرکرد (1389-91)

- تدريس دروس میکروبیولوژی مواد غذایی، صنایع گوشت و شیلات و بهداشت و سلامت غذا در گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد (1390 -91)

- تدريس دروس بهداشت و بازرسی گوشت، صنایع غذایی با منشا دامی وکنترل کیفی مواد غذایی دکترای دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد (1390-91)

- تدریس دروس شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی، بهداشت و مسمومیت های غذایی، اصول نگهداری مواد غذایی، کارشناسی تغذیه، دانشگاه علوم پزشکی کاشان (1392 تا کنون)

- تدریس درس بهداشت مواد غذایی کارشناسی بهداشت محیط و عمومی، دانشگاه علوم پزشکی کاشان(1392 تاکنون)

   مدارک تحصیلی :
دامپزشکی 1381-1387
بهداشت مواد غذایی 1387-1391
 
   طرحهای تحقیقاتی :

1- بررسی اثر پوشش کیتوزان حاوی اسانس های پونه کوهی، زیره سبز، اکالیپتوس و لیمو بر زمان ماندگاری گوشت مرغ، دانشگاه علوم پزشکی کاشان. (در دست انجام )

2- اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره اتانولی هل بر روی زمان ماندگاری گوشت گوسفند (در دست انجام ) دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد.

3- بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره آبی نعناع و خوشاریزه در همبرگر، دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد. (پایان یافته)

4- بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره هیدروالکلی شلغم بر روی استرپتوکوک پیوژنز در شرایط آزمایشگاهی (در دست انجام )

5- بررسی خواص ضد باکتریایی عصاره آبی و هیدروالکلی گیاه خوشاریزه بر روی باکتریهای عامل فساد مواد غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد. (پایان یافته)

6- بررسی خواص ضد باکتریایی اسانس خرفه بر روی باکتریهای عامل فساد مواد غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد. (پایان یافته)

7- بررسی اثرات ضد میکربی اسانس برگ جعفری و ترخون بر روی لیستریا منوسیتوژنز در شرایط آزمایشگاهی، دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد. (پایان یافته)

8- بررسی خواص ضد باکتریایی عصاره آبی و هیدروالکلی گیاه خوشاریزه بر روی لیستریا منوسیتوژنز در شرایط آزمایشگاهی. (پایان یافته)

9- تعیین باقیمانده اکسی تتراسیکلین، انروفلوکساسین در بافت عضله ماهی عرضه در بازار شهرکرد قبل و بعد از پخت 1388، دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد. (پایان یافته)

10- بررسی اثر ضد میکروبی عصاره برگ و پوست میوه و مغزگردوی ایرانی بر روی تعدادی از باکتری های پاتوژن گرم مثبت و منفی منتقله از مواد غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد. (پایان یافته)

11- بررسی اثر ضد میکروبی عصاره برگ درخت گردو بر روی پروپیونی باکتریوم آکنه، دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد. ( پایان یافته )

12- بررسی اثر ضد میکروبی عصاره گیاه گل میمونی( Scrophularia striata ) برروی اشریشیا کلی O157:H7 ، دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد. ( پایان یافته )

13- بررسی اثر ضد میکروبی عصاره برگ درخت گردوی ایرانی در مقایسه با کلرهگزیدین بر روی باکتریهای عامل پلاک دندان در شرایط آزمایشگاهی،دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد. ( پایان یافته )

14- بررسی میزان شیوع آلودگی باکتریایی در آب میوه های بسته بندی سیب و پرتقال، شهرکرد 1385، دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد. ( پایان یافته )

15- بررسی ارتباط مقاومت آنتی بیوتیکی استافیلوکوک های جدا شده از آب میوه های سیب و پرتقال با نمونه های کلینیکی، دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد. ( پایان یافته )

   انتشارات :
   کتاب :

 

   مقاله :

 

1- Microbial quality of some medicinal herbal products in Kashan, Iran. J HerbMed Pharmacol. 2014; 3(2): 113-117.

2- Screening of antibacterial effect of the Scrophularia Striata against E. coli in vitro. J HerbMed Pharmacol. 2014; 3(1): 31-34.

3- Evaluation of antibacterial activity and Chemical composition of Tarragon (Artemisia dracunculus L.) essential oil. Jundishapur Journal of Microbiology. 2013.6(9). e7877. (ISI). (IF: 0.78)

4- Antioxidant and antibacterial activity of extracts of Echinophora platyloba D.C. African Journal of Pharmacy and Pharmacology. 2012; 6(37): 2692-2695 (ISI).

5- Residues of oxytetracycline in cultured rainbow trout. Pakistan Journal of Biological Sciences. 2013; 16(21): 1419-1422. (PubMed).

6- Biological characterization of Iranian walnut (Juglans regia) leaves. Turkish Journal of Biology. 2011; 35: 635-639 (ISI). (IF: 1.216)

7- Antibiotic resistance pattern of staphylococcus strains isolated from orange and apple juices in Shahre-kord, Iran. Pak J Med Sci. 2010; 26(3): 615-618 (ISI). (IF: 0.101)

8- بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماریزای غذایی. مجله میکروب شناسی مواد غذایی. شماره 11، زمستان 92، 1-10.

9- بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره هیدرو الکلی آویشن شیرازی و اثر ضد میکروبی آن بر روی استافیلوکوکوس ارئوس ، مجله علوم پزشکی مازندران، دوره 22، ویژه نامه 1 اسفند 1391، 94-88.

10- تعيين ميزان تركيبات فنلي و اثر ضد ميكروبي عصاره اتانولي مغز گردو، مجله علمي پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي شهيد صدوقي يزد، دوره 19، شماره 4، 1390، 525-532.

11- مقایسه اثرات ضد باکتریایی عصاره اتانولی برگ گردوی ایرانی با دهانشویه کلر هگزیدین بر روی استرپتوکک موتانس و استرپتوکک سانگوئیس، مجله دندانپزشکی جامعه اسلامی دندانپزشکان، دوره22، شماره 4، 1389، 211-217.

12- بررسی اثر ضد میکروبی عصاره اتانولی برگ درخت گردو بر روی پروپیونی باکتریوم آکنه. مجله دانشگاه علوم پزشکی زنجان، دوره 18 شماره71، تابستان1389، 49-42.

13- بررسی اثر ضد میکروبی و تعیین میزان ترکیبات فنولی، فلاونوئیدی و فلاونولی عصاره اتانولی گل میمونی،مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، ویژه نامه طب تکمیلی، زمستان 1388، 37-32

14- بررسي مقایسه ای الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی (آنتی بیوتایپینگ) استافيلوكوك های جدا شده از آب ميوه ها (سيب و پرتقال) با الگوی سویه های استافیلوکوک مجزا شده از نمونه های بالینی – شهرکرد. مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، دوره 10 شماره2، تابستان1388، 52-58.

15- شناسايي میکوباکتریوم پاراتوبرکلوزيس به روش واکنش زنجیره ای پلیمراز (PCR) درنمونه هاي شير خام گاو هاي شهرکرد، مجله علوم آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی گرگان، دوره سوم، شماره 1، بهار و تابستان 1388، 15-19.

16- بررسی میزان شیوع آلودگی باکتریائی و عوامل مرتبط در آب میوه های بسته بندی، شهرکرد 1385،مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، دوره 10 شماره 1 بهار 1387، 48-53.

17- خواص آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی عصاره هیدرو الکلی خوشاریزه، مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، ویژه نامه سومین همایش پژوهشی کمیته های تحقیقات دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی شبکه همکار مرکز کشور، اسفندماه 1390، 51

   شركت در سمينارها، كنفرانس ها و كنگره ها :
   سخنرانی :
   پوستر :

1- ارائه مقاله(سخنراني) در کنگره علمی پژوهشی سراسری پژوهشگران جوان تحت عنوان" بررسی میزان شیوع آلودگی باکتریائی در آب میوه های بسته بندی سیب و پرتقال ،شهرکرد،”1386 دانشگاه علوم پزشکی گلستان، 1387

2- ارائه مقاله(پوستر) در دهمین کنگره سراسری میکربشناسی ایران تحت عنوان" شناسائی پاراتوبرکلوزیس به روش PCR در نمونه های شیر خام گاوهای شهرکرد، 1386 “دانشگاه علوم پزشکی ایلام، 1388

3- ارائه مقاله (پوستر) در اولین کنگره بین المللی بهداشت مواد غذائی ایران، تهران 1388 تحت عنوان:

Antibiotic resistance pattern in Staphylococcus isolated from orange and apple juices in Shahrekord, 2006.

4- ارائه مقاله(پوستر) در اولین کنگره بین المللی بهداشت مواد غذائی ایران، تهران 1388 تحت عنوان:

Detection of Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis using ELISA and PCR in cow raw milk in shahrekord.

5- ارائه مقاله(سخنراني) در اولین همایش داتشجوئی کاربرد گیاهان داروئی در ایران تحت عنوان" تعیین میزان ترکیبات فنولی، فلاونوئیدی و فلاونولی عصاره برگ درخت گردوی ایرانی و اثر ضد میکروبی آن بر روی آکتینومایسس ویسکوزوس" دانشگاه شهید چمران اهواز، 1388

6- ارائه مقاله(پوستر) در همایش علمی توسعه صنعت گیاهان داروئی ایران تحت عنوان "اثرات ضد میکروبی عصاره آبی و اتانولی Scrophularia striata علیه “ Ecoli O157:H7مرکز آموزش عالی امام خمینی وزارت جهاد کشاورزی، 1388

7- ارائه مقاله(پوستر) در همایش علمی توسعه صنعت گیاهان داروئی ایران تحت عنوان "بررسی اثر ضد میکروبی عصاره برگ درخت گردو بر روی استرپتوکوکوس موتانس و مقایسه با دهانشویه کلر هگزیدین"، مرکز آموزش عالی امام خمینی وزارت جهاد کشاورزی، 1388

8- ارائه مقاله(پوستر) در همایش شانزدهمین کنگـره دامپـزشکی ایـران تحت عنوان " استفاده از روش های IDA( Interdigitated array microelectrode) و DEP( Dielectrophoresis) در شناسایی میکروبهای مواد غذایی"، تهران، مرکز همایش های بین المللی رازی، 9-7 اردیبهشت 1389

9- ارائه مقاله(پوستر) در همایش شانزدهمین کنگـره دامپـزشکی ایـران تحت عنوان " تعیین میزان ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و فلاونولی گل میمونی"، تهران، مرکز همایش های بین المللی رازی، 9-7 اردیبهشت 1389

10- ارائه مقاله(پوستر) در همایش شانزدهمین کنگـره دامپـزشکی ایـران تحت عنوان " دیوکسین و پلی کلروبی فنیل ها (PCB) به عنوان عوامل خطرزای بهداشت محیط و مواد غذایی"، تهران، مرکز همایش های بین المللی رازی، 9-7 اردیبهشت 1389

11- ارائه مقاله (سخنراني) در 2nd international student medical Congress Kosice (ISMCK´10) on June 21st-24th 2010 تحت عنوان” Antibacterial effects of ethanolic extract of walnut leaves (Juglans regia) on propionibacterium acnes”

12- ارائه مقاله (پوستر) در همایش مراقبت و درمان بیماران با طب مکمل و جایگزین تحت عنوان " خواص ضد باکتریایی پوست میوه گردو" دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، 1389

13- ارائه مقاله(پوستر) در همایش مراقبت و درمان بیماران با طب مکمل و جایگزین تحت عنوان " مغز گردو و اثرات ضد میکروبی آن علیه سالمونلا تایفی موریوم و شیگلا دیزانتری" دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، 1389

14- ارائه مقاله(پوستر) در دومین کنگره بین المللی بهداشت مواد غذائی ایران، تهران 1390 تحت عنوان: Assignment of total phenolic and antimicrobial effects of walnut nut extract on foodborne pathogens.

15- ارائه مقاله (پوستر) دردومین کنگره بین المللی داروشناسی دامپزشکی، تهران، 1390 تحت عنوان:

Detection of residual oxytetracycline in rainbow trout meat in Shahre-kord Iran

16-ارائه مقاله (پوستر) در سومین همایش پژوهشی کمیته های تحقیقات دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی شبکه همکار مرکز کشور، تحت عنوان"خواص آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی عصاره هیدرو الکلی خوشاریزه" دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، اسفند 1390

17- ارائه مقاله (پوستر) در اولین کنگره ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی، تحت عنوان" خواص آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی عصاره آبی خوشاریزه بر روی لیستریا مونوسیتوژنز" قم، اردیبهشت 1391

18- ارائه مقاله (پوستر) در کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی غذا، تحت عنوان"بررسی اثر ضد میکروبی عصاره خوشاریزه بر روی استافیلوکوکوس ارئوس در همبرگر" مرکز آموزش، مشاوره و خدمات زنجیره غذا، تهران، بهمن 1391

19- ارائه مقاله (پوستر) در کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی غذا، تحت عنوان"بررسی اثرات ضد باکتریائی اسانس ترخون بر روی چند باکتری عامل فساد و بیماریزای غذائی" مرکز آموزش، مشاوره و خدمات زنجیره غذا، تهران، بهمن 1391

20- ارائه مقاله (پوستر) در کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی غذا، تحت عنوان"بررسی اثرات ضد باکتریائی اسانس جعفری در شرائط آزمایشگاهی بر تعدادی از باکتری های عامل مسمومیت و عفونت غذائی" مرکز آموزش، مشاوره و خدمات زنجیره غذا، تهران، بهمن1391

21- ارائه مقاله (پوستر) در دومین کنگره ملی گیاهان دارویی، تحت عنوان" Evaluation of phytochemical and antibacterial effects of Basil essential oil in hamburger " دانشگاه شهید بهشتی، تهران، اردیبهشت 92.

22- ارائه مقاله در اولین همایش ملی الکترونیکی سلامت، ایمنی و امنیت غذایی، تحت عنوان "بررسی خواص ضد باکتریایی اسانس خرفه بر روی باکتری های عامل فساد مواد غذایی"، بهمن 1392.

23- ارائه مقاله در اولین همایش ملی مهندسی و مدیریت کشاورزی و مهندسی محیط زیست و منابع طبیعی پایدار، تحت عنوان "اثر جیره غذایی حاوی آویشن بر روی اکسیداسیون لیپیدی گوشت مرغ"، دانشکده شهید مفتح همدان، اسفند 1392.

24- ارائه مقاله (پوستر) در هجدهمین کنگره ملی دامپزشکی ایران، تحت عنوان " Evaluation Of Anti-Satphylococcus Aureus Of Aqueous Mint Extract In Hamburger"، مرکز همایش های بین المللی رازی، اردیبهشت 1393.
25- ارائه مقاله (پوستر) در پانزدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران، تحت عنوان "

Antibacterial Activity of Tarragon (Artemisia Dracunculus) Essential Oil

"، دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهریور 1393.
26- ارائه مقاله (پوستر) در پانزدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران، تحت عنوان "

Microbiological study of frozen sea fish samples in Bandar Abbas

"، دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهریور 1393.

 
   سرپرستي پايان نامه :

1- بررسی آلودگی همبرگرها ی عرضه شده در کاشان به گونه های سارکوسیستیس با استفاده از دو روش هضمی و ملکولی در سال 1393

   عضويت در انجمن ها :

1- عضو شورای پژوهشی مرکز تحقیقات بیوشیمی و تغذیه در بیماری های متابولیک دانشگاه علوم پزشکی کاشان (1392 تاکنون)

2- داور مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

3- داور مجله میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه ازاد شهرکرد

4- عضو شورای پژوهشی مرکز تحقیقات گیاهان داروئی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد (1390-91)

5- داور مجله African Journal of Food Science

6- عضو فعال باشگاه پژوهشگران جوان (1386-1391)

7- عضو سازمان نظام دامپزشکی 1386 تاکنون

8- عضو کمیته علمی کنگره علمی پژوهشی کمیته های تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان 1389

9- داور جشنواره منطقه ای اختراعات کوهرنگ (بنیاد ملی نخبگان) 1391

10- طراح سوال کشوری بانک سوالات دانشگاه پیام نور 91 تا کنون (رشته مهندسی صنایع غذایی)
11- ممیز داخلی (ایران) سازمان جهانی ایمنی غذایی(WFSO)
   زمينه پژوهشي مورد علاقه :

نگهدارنده های مواد غذایی

میکروبیولوژی مواد غذایی

علوم و صنایع گوشت